Våra produkter och tjänster

Våra produkter

Målet med våra produkter är att våra besökare på bygglovsportalen.se själva ska kunna ta fram tekniska handlingar. Utan några förkunskaper!

På bygglovsportalen.se kan ni ta fram kontrollplaner, brandskyddsbeskrivningar samt U-medelvärdesberäkningar!

 

Skapa era handlingar genom enkla val

Vi har tagit fram en unik tjänst för våra produkter där man gör enkla val som stämmer överens med det projekt man avser att utföra.

När samtliga val är gjorda så fyller man i sina kontaktuppgifter.

Därefter skapas handlingen och man kan då ta del handlingen efter en genomförd betalning. Handlingen skickas via e-mail i ett PDF-format.

Spara tid och pengar

Man behöver längre inte leta efter en expert, diskutera pris, skicka över handlingar eller vänta i flera dagar och ibland veckor på att få sina tekniska handlingar.

Istället tar man själv fram handlingar på bara några minuter och dessutom till ett bättre pris.

Rådgivning & Överklagan

Våra tjänster

På bygglovsportalen.se hjälper vi våra besökare med rådgivning inför och under sitt bygg- och bygglovsprocess.

Vi hjälper också våra besökare med att förstå sina nekade bygglov eller andra otydligheter. Vi kan även hjälpa till med att överklaga besluten åt er.

 

Rådgivning

Våra besökare vill eventuellt börja bygga, har frågor om ett projekt eller en fastighet eller vill helt enkelt ha tips och råd inför en bygglovsansökan.

Tack vare vår fleråriga erfarenhet från olika bygglovsavdelningar så kan vi hjälpa till med flera delar runtom projektet.

Vi kan till exempel ge råd och tips på hur ni på bästa sätt utvecklar och får ut det mesta av ert projekt eller er fastighet.

 

Överklagan

Det är inte helt sällan felaktiga bedömningar görs på bygglovsavdelningar som i sin tur leder till felaktiga beslut.

Har ni fått ett nekat bygglov som ni inte förstår eller är förvånade över?Vi hjälper er förstå beslutet och förklarar grundligt hur och varför beslutet är fattat.

Gör vi bedömningen att beslutet är felaktigt och att det finns en möjlighet till ett annat beslut så kan vi hjälpa er överklaga beslutet.

Vår erfarenhet sträcker sig från ärenden hos instanser som Länsstyrelsen, Mark- och miljödomstolen samt Mark- och miljööverdomstolen.

 

Få hjälp genom att klicka på länken nedan